Гледай интернет телевизия за българи в чужбина

Най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове, достъпни с високо качество за целия свят

Устройства

MAG 254

MAG 254 Set-Top Box

Удобно ли Ви е на дивана вкъщи?

Новият модел MAG 254 Set-Top Box на Neterra.TV е с елегантен дизайн и изключително интуитивно меню.

Започва мача. Няма проблем, отваряйте бирата и канете приятели, за да го гледате заедно на Нетера ТВ.

Децата Ви нямат мира и умора. Няма проблем, пуснете им един от 5-те детски канала и се насладете на няколко мига спокойствие.

Изтеглете "Ръководство за потребителя" за MAG254

На живо

Над 55 телевизионни канала с перфектно качество на картината. Богат избор от телевизионно забавление – новини, филми, спорт, музика, сериали, детски филми.

Предаване на 'На живо'

Timeshift

Часовата зона, в която живееш, не е подходяща да гледаш каквото желаеш. Гледай сега любимите си телевизионни канали, изместени с 8 часа назад спрямо часовата зона в България.

Предаване 'Timeshift'

Видеотека / Архив

Защо да се съобразяваш какво показват в момента по телевизията, когато имаш силата да управляваш сам своето собствено забавление? В богатата ни видеотека със записани предавания има по нещо за всеки.

Видеа от секцията 'Видеотека / Архив'
Поръчай своя MAG254

Производителят на MAG 254 , Infomir, няма отношение към услугата Нетера ТВ. Ако изпитвате проблеми с крайното устройство, моля отправете запитването си към денонощния съпорт на Нетера ТВ.

Chromecast

Neterra.TV на голям екран е вече на един клик разстояние с Chromecast! Гледай любимите си предавания, на живо или на запис, връщай назад в програмата и се наслаждавай.

Ако разполагаш с Chromecast устройство и гледаш с Google Chrome, натисни бутона до индикатора за качество в долния десен ъгъл на лентата за управление на плеъра:

Бутона за активиране на Chromecast

Устройството ти и Chromecast трябва да са в една Wi-Fi мрежа! След това избери устройството си и Neterra.TV вече е на екрана на твоя телевизор. Докато гледаш на устройството, от което препредаваш сигнала, ще виждаш този екран:

Събщението докато Chromecast е активен

За да превключиш обратно, натисни бутона повторно.

По същия начин можеш да пренесеш предаване на запис, за да гледаш любимите си издания заедно и удобно.

Нивото на звука и връщането назад в програмата управлявай от устройството, от което изпращаш сигнала към Chromecast.

Важно!
Възможно е да изпитваш проблеми при използването на Chromecast на апликации под iOS. Причината е, че Apple са започнали поетапно да спират поддръжката на Chromecast за Chrome iOS след версия M-70. По тази причина не бихме могли да предложим директна интеграция на ChromeCast на Neterra.TV под iOS.