Гледай интернет телевизия за българи в чужбина

Най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове, достъпни във високо качество за целия свят

United Kingdom: Сигнал в Лондон

Легендарната група "Сигнал" с концерт в централен Лондон! Очаквайте много заряд, рок музика и вашите любими хитове.

GB, 229 The Venue 229 Great Portland Street, W1W 5PN London, United Kingdom

United Kingdom: Pavell & Venci Venc' + DARA LIVE IN LONDON

Pavell & Venci Venc', заедно с изключителната DARA ще гостуват наживо в Лондон. Ще се допускат лица, навършили 18-сет години!

GB, The Alice Bar 133 Houndsditch, EC3A 7BX London

Germany: "Островът" в Берлин

САТИРИЧЕН ТЕАТЪР „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ“ сезон 2018/2019 г. ОСТРОВЪТ от Иво Сиромахов постановка Съни Сънински сценография Марина Райчинова музика Цветан Недялков действащи лица и изпълнители Георгиев КРАСИМИР РАДКОВ Николов ИВО СИРОМАХОВ Американецът ПЛАМЕН ВЕЛИКОВ Стюардесата, Видението СТЕЛА ГАНЧЕВА Пилот СЪНИ СЪНИНСКИ Музикално присъствие ИСАБЕЛ БОЖИДАРОВА

DE, Russisches Haus der Wissenschaft und Kultur in Berlin

Germany: Концерт на група ЕКС в Кьолн

За първи път в Кьолн - концерт на група ЕКС! Face Bulgaria и Клуб Будители / Klub Buditeli ви канят на един уникален музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends; Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

DE, MTC Cologne Zülpicher Str.10, 50674 Cologne

Belgium: Концерт на група ЕКС в Брюксел

За първи път в Брюксел - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

BE, Le Cercle, Brusslels

Netherlands: Концерт на група ЕКС в Амстердам

За първи път в Амстердам - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

NL, Mezrab Veemkade 576, 1019 BL Amsterdam

Canada: Б.Т.Р. в Торонто

Една от най-обичаните български съвременни рок банди - БТР ще изнесе концерт в Торонто.

CA, Revival Bar 783 College Street, Toronto, Ontario M6G 1C5

Germany: Концерт на група ЕКС в Берлин

За първи път в Берлин - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

DE, Musik & Frieden Falckensteinstraße 48, 10997 Berlin

Germany: Концерт на група ЕКС във Франкфурт

За първи път във Франкфурт - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

DE, Musiklokal Südbahnhof Hedderich Straße, 60594 Frankfurt

Austria: Концерт на група ЕКС във Виена

За първи път във Виена - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

AT, U4 Diskothek Vienna

United Kingdom: Коледен концерт "Ой Коледо, мой Коледо"

Благотворителна организация "Български фолклор, традиции и култура" кани всички на Коледен концерт и хоротека с групите за народни танци и песни в Лондон и UK. Българска традиционна храна. Вход 7 паунда.

GB, Enfield Highway Community Centre 117 Enfield Lock Hertford Rd, London, United Kingdom

United Kingdom: VIII Spring Bulgarian Folk Festival, London 2020

Благотворителна Oрганизация "Български Фолклор, Традиции и Култура" за oсми пореден път организира международен Пролетен Фестивал на българския фолклор и традиции, който ще се състои на 21 март 2020 г. в Millfield Teatre Лондон. Мотото на Фестивала е "Българи от всички страни сплотявайте се!" Фестивалът започва в 10 часа с кръшно българско хоро на площада в Енфилд, а концертната част е от 14 часа в театъра. След концерта хоротека за всички.

GB, Millfield Theatre Millfield Arts Centre, Silver Street, N18 1PJ London

United Kingdom: IX Bulgarian Folk Fest "На Гергьовско хоро в Лондон"

Благотворителна организация "Български фолклор, традиции и култура" организира за девети пореден път Гергьовско хоро в Лондон, на 3 май 2020г., неделя, от 11 часа в Енфилд Таун Парк (Cecil Rd, Enfield EN2 6LE). Каним всички българи да отпразнуваме Гергьовден с много песни и танци. Всеки, който носи сърце юнашко е добре дошъл! За България! Облекло - носия, или друго подходящо за случая. Българското знаме! Българска традиционна кухня, сувенири и много изненади!

GB, Enfield Town Park EN2 6LE London, United Kingdom