Гледай интернет телевизия за българи в чужбина

Най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове, достъпни във високо качество за целия свят

Germany: Камен Донев във Франкфурт с "За Народното творчество"

Той е културен феномен, взривил от смях десетки градове. Единственият артист, препълнил зала 1 на НДК цели 15 пъти, играл пред 12 000 човека в Арена Армеец. Любими реплики от представленията му се носят от уста на уста из цяла България и извън пределите й... като народно творчество. Със своето неповторимо чувство за хумор, той успява да засегне както явления, за които можем да се гордеем като българи, така и проблеми, засягащи всички слоеве на обществото ни. Специално внимание в спектаклите му заемат българските народни песни и танци. Той ги вплита изключително умело в сюжета и като истински учител, дава нагледен урок по български фолклор. След юбилейното 500 представление на култовия спектакъл "За Народното творчество” преди броени дни, Камен Донев ще ни гостува във Франкфурт. Само на 29 март 2020 от 19ч. Цена на билетите: 24 евро + такси Билетите ще бъдат пуснати в продажба днес в 20 ч.

DE, SAALBAU Titus-Forum in Heddernheim Walter-Möller-Platz 2, 60439 Frankfurt, Germany

Germany: Завръщане Премиера и среща с Ники Илиев

ЗАВРЪЩАНЕ РЕЖИСЬОР: Ники Илиев ПРОДУЦЕНТИ: Башар Рахал, Богомил Грозев и Ники Илиев С УЧАСТИЕТО НА: Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Евелин Костова, Бойко Кръстанов, Диляна Попова, Райна Караянева и Стефан Данаилов Четирима приятели се събират в Пловдив по случай 20 години след като са напуснали града. Там разбират, че единственият от тях, който е останал там има проблем. Негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, в която всички те са прекарали деството си и да я събори. Те решават да изпозлават това, в което са добри и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те спомените и младостта си. В живота на всеки от тях обаче се появява нещо ново или не забравено старо - забравена любов, нова любов, 18 годишен син...Следват редица комични, приключенски и любовни ситуации, в които геройте търсят път обратно към приятелството и към себе си. Проектът се реализира с любезното съдействие на БКИ.

DE, Russisches Haus der Wissenschaft und Kultur in Berlin Friedrichstraße 176-179, 10117 Berlin, Germany

United Kingdom: БТР в Ливърпул

Българи в Ливърпул и региона, каним ви на концерт от Третото Европейско Турне на Б.Т.Р. Легендарната група пропусна вашия град при първите си две турнета в Европа през 2016 и 2019 г, но сега грешката ще бъде поправена!

GB, Hangar34 34 greenland Street, L1 0BS Liverpool

United Kingdom: IX Bulgarian Folk Fest "На Гергьовско хоро в Лондон"

Благотворителна организация "Български фолклор, традиции и култура" организира за девети пореден път Гергьовско хоро в Лондон, на 3 май 2020г., неделя, от 11 часа в Енфилд Таун Парк (Cecil Rd, Enfield EN2 6LE). Каним всички българи да отпразнуваме Гергьовден с много песни и танци. Всеки, който носи сърце юнашко е добре дошъл! За България! Облекло - носия, или друго подходящо за случая. Българското знаме! Българска традиционна кухня, сувенири и много изненади!

GB, Enfield Town Park EN2 6LE London, United Kingdom

Germany: Камен Донев За народното творчество в Берлин

Той е културен феномен, взривил от смях десетки градове. Единственият артист, препълнил зала 1 на НДК цели 15 пъти, играл пред 12 000 човека в Арена Армеец. Любими реплики от представленията му се носят от уста на уста из цяла България и извън пределите й... като народно творчество. Със своето неповторимо чувство за хумор, той успява да засегне както явления, за които можем да се гордеем като българи, така и проблеми, засягащи всички слоеве на обществото ни. Специално внимание в спектаклите му заемат българските народни песни и танци. Той ги вплита изключително умело в сюжета и като истински учител, дава нагледен урок по български фолклор. След юбилейното 500 представление на култовия спектакъл "За Народното творчество” преди броени дни, Камен Донев ще ни гостува през октомври в Берлин.

DE, Russisches Haus der Wissenschaft und Kultur in Berlin Friedrichstraße 176-179, 10117 Berlin, Germany