Гледай интернет телевизия за българи в чужбина

Най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове, достъпни във високо качество за целия свят

United Kingdom: СкандаУ - LIVE

За последните две години СкандаУ бяха обявени два пъти за Група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио, две поредни години Група на годината на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards, а „Чужди усмивки“ стана песен на 2018. The 1 Lifestyle Awards също отличи СкандаУ като Група на 2018, а „Чужди усмивки“ като балада на годината. Песента има над 26 млн. гледания в YouTube. Годишно имат над 150 участия в клубове в страната и чужбина, изключителна популярност в социалните мрежи – YouTube канал с над 280 00 абоната, ФБ страница с над 65 000 лайка, 150К последователи в Instagram и СкандаУ Армия, създадена от техни фенове за тях, с над 40 000 членове. Само ТоТо има 138К последователи в Instagram. Техни са хитовете “REPLAY”, „Мафия“, „Карамбол“, „Шесто чувство“- с Вензи, „Без да пие“, „Кокаина“, „Чужди усмивки“, „Катран“ „Хайвера“, „Но“ , Арабия. Телефони за резервации: 07533342114, 07824585252

GB, Rio Night Club 9A The Broadway High Road,Wood Green., N22 6DS London

United Kingdom: На Хоротека в Лондон"Хора за Хората"

Заповядайте Българи, на единствената по рода си ХОРОТЕКА В ЛОНДОН! Която се провежда веднъж месечно, в съботен ден от 16:00 до 20:00 ч. Хоротеката е за всички, за можещи и не можещи, за тези които харесват фолклорните ритми, но не могат да танцуват! Създаваме това мероприятие с единствената цел, да се забавляваме, общуваме, разнообразяваме, обединяваме и да поддържаме българските традиции живи! Нека всички да се съберем и весело хоро да поведем! Само народна музика!

GB, Rio Night Club 9A The Broadway High Road,Wood Green., N22 6DS London

Spain: Фолклорен добруджански събор "Мило ми е, драго ми е" във Валенсия

Добруджанският събор във Валенсия не е просто събор - това е мястото, където ще почувствате онази топлина и близост, присъщи за добруджанците и където заедно ще се пренесем за кратко в Родината, и ще се потопим в магията и многообразието на българския фолклор. Ще се сберем като за начало мало и голямо, нагиздени в шарени премени и ще се поведем под ръка с народни ритми към мястото на събора.

ES, Valencia, Spain

Germany: Нона Йотова чете Маргарита Петкова в Берлин

“Известни актьори четат съвременни български автори” ще се състои отново на 20 септември в Берлин. Arttheater Катя Костова и Български културен институт представят “Нона Йотова чете Маргарита Петкова в Берлин!” Вход: свободен

DE, Bulgarisches Kulturinstitut Berlin Leipziger Straße 114-115, 10117 Berlin, Germany

Spain: Спектакъл "Осмото чудо", НФА "Българе", Валенсия 2019

Заповядайте на 21 септември, от 18:00 ч., в голямата красива концертна зала на училище "Сан Хосе" във Валенсия, Испания, където Национален фолклорен ансамбъл "Българе", за първи път ще представят зад граница техния най-нов спектакъл "Осмото чудо". Избягайте за няколко часа от сивото ежедневие и се потопете в чудната атмосфера на българските фолклорни ритми!

ES, Escuelas San José Eventos Av. de las Cortes Valencianas, 1, 46015

United Kingdom: Що ми е мерак!

Здравейте, Сите ! Баш ми е мило и драго, да ви известя, че на 22ри Септември, 2019, в Деня на Независима България, гост на Сите Българи, Лондон, ще бъде фолклорният български певец, Карамфил Божиков ! Той ще пристигне от България, специално и само заради нас, за да отбележим заедно, под звуците на омайния му глас, този голям наш празник !

GB, 52 Benhill Ave, Sutton, SM1 4DP London, United Kingdom

Canada: Майсторите на Комедията и Бони

Stone's Entertainment Presents: ''Майсторите на Комедията''в Монреал и афтер парти с Жената Глас-Бони. Два часа ще се посмеете, попеете и ще се позабавлявате заедно истински с любимците на България Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори ще ви очакват с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление. В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни и скечове от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

CA, Sofia Hall 420 Avenue Lafleur, Montreal, Quebec H8R 3H6

Germany: ВИП ТРЕНИНГ-Гейши 1 Изкуството Да Бъдеш Жена

Наталия Кубилкина в Германия! Научете каква е тайната на Щастливата жена, как да обичате безусловно и как да бъдете обичани, и как с лекота да живеете в хармония със своите чувства и емоции. За какво е това обучение... Какво значи женственост? Женствеността е нещо, което идва отвътре, което се ражда заедно с женската природа. Женствеността - това е проява на женската енергия.

DE, Niederzier, Germany

Germany: Симулатор за чифтосване гостува в Кьолн

ART Theater и Клуб Будители / Klub Buditeli Ви канят да се насладите на пиесата “Симулатор за чифтосване” от Джоузеф Скримшоу - съвременна и много забавна интерактивна пиеса с участие на публиката. Постановката на Театър 199 е изпълнена със свеж хумор, но и предизвиква размисъл за самотата и отчуждението в съвременния свят.

DE, Universität zu Köln Albertus-Magnus-Platz 1, 50923 Cologne, Germany

United States: Майсторите на комедията

Два часа ще се посмеете, попеете и ще се позабавлявате истински с любимците на България Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори ще ви очакват с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление. В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни и скечове от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

US, Lakeside High School Auditorium

Canada: Вражалец

ВРАЖАЛЕЦ по Ст. Л. Костов Жанр: Комедия Участват: Любо Нейков, Станимир Гъмов, Деси Бакърджиева, Албена Павлова и Петьо Петков – Шайбата Постановка: Георги Стоилов Сценография Нина Пашова Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят ще им помогне да го укрият...

CA, Cardinal Carter Academy for the Arts Toronto, Ontario M2N 3C8

Austria: Пощенска кутия за приказки във Виена

Пощенска кутия за приказки е литературен проект създаден от Гери Турийска. Литературният проект стартира през 2010 г. Всеки месец любители на късия разказ изпращат писма по зададена тема. Десет от историите се селектират и прочитат на живо. С текст може да участва всеки, като единственото изискване към авторите е да се вместят в три страници. Избраните произведения се прочитат от популярни личности — журналисти, писатели, музиканти, артисти и др. Във Виена участие ще вземат: Мария Силвестър, Гери Турийска, Любен Дилов - син, Камен Алипиев, Мая Бежанска.

AT, Längenfeldgasse 13-15, 1120 Wien

Ireland: "Фондацията" в Дъблин

Най-накрая! След 3 американски, 2 европейски и 1 околосветско турне, Фондацията с концерт в Дъблин! Очаквайте на живо най-доброто от репертоара на Щурците, ФСБ, Дони и Момчил, БТР! Фондацията са: Кирил Маричков - "Щурците" Иван Лечев - "ФСБ" Дони - "Дони и Момчил" Славчо Николов - "БТР" Венко Поромански - "Te"

IE, Bello bar 1 Portabello Harbour, Dublin, Ireland

United Kingdom: Миро live in London

Концерт на Миро 05/10/2019, 18:30ч. Greenwood Theatre 55 Weston St, Bermondsey, London SE1 3RA БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА: https://grandbgevents.yapsody.com/event/index/423176/-

GB, Greenwood Theatre 55 Weston Street, SE1 3RA London

Germany: Асен Блатечки и Калин Врачански в пиесата Емигранти - Мюнстер

За първи път в Мюнстер гостуват Асен Блатечки и Калин Врачански в пиесата "Емигранти" на театър Мелпомена. С голямо удоволствие добавяме и вашият град към Европейското турне на постановката през есента на 2019 г. Не пропускайте! 5 Октомври, събота от 19.00 часа

DE, Konzertsaal der Waldorfschule Rudolf-Steiner-Weg 11 48149 Munster-Gievenbeck

Canada: Среща с Христо Стоичков и представяне на биографичната му книга

Заповядайте на среща с голямата българска футболна легенда Христо Стоичков. Ще бъде представена неговата биографична книга в компанията на актьора Христо Гърбов. Ще имате възможност да вземете автограф, както и да се снимате с легендарния футболист.

CA, hall Sinatra, Paramount Event Space, 222 Rowntree Dairy Rd. Woodbridge, ON L4L 9T2

United States: Майсторите На Комедията

Два часа ще се посмеете, попеете и ще се позабавлявате истински с любимците на България Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори ще ви очакват с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление. В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни и скечове от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

US, Belmont Studio Cinema 376 Trapelo Rd, Belmont, Massachusetts 02478

Germany: Среща на новодошлите студенти в Кьолн ws19/20

Приключението започва! Нова държава, нов град, нов университет! Добре дошли в Кьолн, скъпи първокурсници! Надяваме се вече имате квартири? Ако нямате, не се бойте - нито сте първите, нито последните!

DE, Albertus-Magnus-Platz, 50931 Köln

United States: Masters of Comedy in Seattle

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за новините, събитията и живота в България и Европа. Сцената представлява едно своеобразно„телевизионно студио“ с мултимедия и динамично осветление.Сцената наподобява късните вечерни шоу програми познати на българските зрители от дългогодишните превъплащения на известните и обичани български актьори Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

US, Kirkland Performance Center 350 Kirkland Ave, Kirkland, WA 98033, USA

Canada: Скандау live in Toronto

СкандаУ е българска хип-хоп група, основана през 2010г. В състава й влизат Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов. Продуцират се от STUDIO BUSTER. Интересна подробност е, че и двамата рап изпълнители са бивши футболисти. След като загърбват спортните си кариери, започват да правят музика, каквато, според тях, няма в България до тяхната поява. През 2013г СкандаУ печелят награда за летен хит с парчето „От юни до август“, в което участва и Део – неопровержимо доказателство, че знаят как да спечелят публиката със своята музика. И двамата изпълнители имат и самостоятелни проекти. През март 2016г. Лъчо дебютира със сингъла „Момиче“, дни след като Тото пуска своята самостоятелна песен „Къде попаднах“.

CA, BALKANTO 21 Bradfield Ave., Toronto, Ontario M8Z 2A2

United Kingdom: Gery-Nikol Live in London

НЕЩО МНОГО ДОБРО С НЕВЕРОЯТНАТА GERY-NIKOL ПРЕДСТОИ В ЛОНДОН. ЩЕ СЕ ДОПУСКАТ ЛИЦА, НАВЪРШИЛИ 18-СЕТ ГОДИНИ.

GB, The Alice Bar 133 Houndsditch, EC3A 7BX London

United States: Майсторите на комедията

Два часа ще се посмеете, попеете и ще се позабавлявате истински с любимците на България Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори ще ви очакват с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление. В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни и скечове от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

US, Copernicus Center 5216 W Lawrence Ave, Chicago, Illinois 60630

United Kingdom: Есенен фолклорен събор с ДесиСлава

Скъпи сънародници, След лятната ваканция се събираме отново на фолклорен събор този път с участието на ангелогласната ДесиСлава. Традиционно участие ще вземат групи за български народни танци на Острова.

GB, Selby Centre Selby Road, N17 8JL London

Germany: Ицо Хазарта / Itzo Hazarta LIVE at LIDO Berlin

Ицо Хазарта е без съмнение най-добрият и известен рап изпълнител в България на всички времена. Докато между Втората и Третата вълна на родния хип-хоп цялата сцена се свива до размери на жълта стотинка групата на Хазарта Ъпсурт продължаваха да прав хит след хит: „И твойта майка също”, „Искам твoeто тяло”, „3 в 1”, „Втора цедка”, „Звездата”, „Мрън, мрън”, „Колега”… целият списък може да запълни екрана. 23 години след първия си запис, Хазарта остава верен на себе си и вместо да копира тенденци в звученето и в темите на текстовете, предпочита да налага своя автентичен стил и изадава своя първи солов албум - "Неправилен рап". Защото както казва Бат Венци от Ъпсурт, няма нищо лошо в ползването на библиотеки с готови звуци и изсвирени инструментали, но няма нищо по-специално от момента, в който измислената от теб самия оригинална музика въодушевява хората и предизвиква умовете им.

DE, Lido Berlin Cuvrystrasse 7, 10997 Berlin, Germany

United Kingdom: Лудории в съботната вечер

Искра Радева, Антон Радичев, Милена Атанасова и Веселин Ранков идват в Лондон със забавната постановка на Марсел Митоа - "Лудории в съботната вечер". Адаптация и режисура: Искра Радева.

GB, Greenwood Theatre 55 Weston St, Bermondsey, London SE1 3RA

United Kingdom: Асен Блатечки и Калин Врачански в пиесата Емигранти - Нотингам

За първи път в Нотингам гостуват Асен Блатечки и Калин Врачански в пиесата "Емигранти" на театър Мелпомена. С голямо удоволствие добавяме и вашият град към Европейското турне на постановката през есента на 2019 г. Не пропускайте! 2 Ноември, събота от 19.00 часа

GB, The Pearson Centre for Young People 2 Nuart Road, NG9 2NH Beeston, Nottinghamshire

Canada: HALLOWEEN PARTY с Дует Ритон

Halloween party с прекрасните Здравко и Катето от дует Ритон.

CA, Etobicoke Toronto, Ontario M8V-M9C, M9P-M9R, M9V-M9W

United Kingdom: Представление на комедията "Женитба по обяви" в Лондон

Комедия от приключения на самотни, обичащи, емоционални хора. Във всеки един от героите можем да разпознаем себе си. Комедията е изпълнена с много смешни, тъжни и объркани ситуации. Участват Албена Колева, Валентин Танев и Тончо Токмакчиев.

GB, Regent Hall, 275 Oxford St, London, United Kingdom

United Kingdom: Пиесата "Емигранти" в Шотландия - Калин Врачански и Асен Блатечки

Българска театрална постановка за първи път в Шотландия! Проект "Българи от ново време" и Face Bulgaria представят пиесата "Емигранти", с участието на невероятните актьори!

GB, Pleasance Courtyard 60 Pleasance, EH8 9 Edinburgh, United Kingdom

United Kingdom: Комедията "Женитба по обяви" в Бирмингам

АЛБЕНА КОЛЕВА, ВАЛЕНТИН ТАНЕВ и ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ гостуват във Великобритания с комедията „Женитба по обяви“!!!! Час и 20’ смях, сълзи и приключения на трима много искрени герои.... Не пропускайте това уникално преживяване! Сюжет: Комедия от приключения на самотни, обичащи, емоционални хора. Във всеки един от героите можем да разпознаем себе си. Комедията е изпълнена с много смешни, тъжни и объркани ситуации. Автор: Миро Гавран Постановка: Валентин Танев Сценография: Николай Нинов

GB, Royal Birmingham Conservatoire 200 Jennens Road, B4 7XR Birmingham

United Kingdom: Комиците и Тони Димитрова

Лондон ще бъде разтърсен от смях и песни - кога на 09.11.2019 година! Два часа хумор, сатира и забава .... и песни :). С Любо Нейков,Ненчо Илчев,Петър Петров - шайбата и Тони Димитрова! Не пропускайте да се позабавлявате заедно с нас! Задължително си носете салфетки за сълзите от радост и приятни емоции, които ще се стичат по лицата ви! При въпроси - 07440091912 !

GB, Dominion Centre,9 High Rd,Wood Green,N22 6DS,London

United Kingdom: Mascota, D-Trax и Mc Mickey в Лондон

СЛЕД ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ С ДЪХ НА МОРЕ ОТНОВО В ЛОНДОН: Mascota, D-Trax и Mc Mickey!!!

GB, The Alice Bar 133 Houndsditch, EC3A 7BX London

United Kingdom: Гостуване на СкандаУ в Лондон

Лъчо и Тото от група "Скандау" са заедно от 2010 г. Дотогава мечтаели да бъдат футболисти, но след прекъсване на спортната им кариера започват да правят музика. За последните две години бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на "БГ радио", две поредни години "Група на годината" на Българските Хип-хоп награди, а самостоятелното парче на Тото "Чужди усмивки" стана песен на 2018 г.

GB, The Alice Bar, 133 Houndsditch, EC3A 7BX London

United Kingdom: Pavell & Venci Venc' + DARA LIVE IN LONDON

Pavell & Venci Venc', заедно с изключителната DARA ще гостуват наживо в Лондон. Ще се допускат лица, навършили 18-сет години!

GB, The Alice Bar 133 Houndsditch, EC3A 7BX London

Germany: "Островът" в Берлин

САТИРИЧЕН ТЕАТЪР „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ“ сезон 2018/2019 г. ОСТРОВЪТ от Иво Сиромахов постановка Съни Сънински сценография Марина Райчинова музика Цветан Недялков действащи лица и изпълнители Георгиев КРАСИМИР РАДКОВ Николов ИВО СИРОМАХОВ Американецът ПЛАМЕН ВЕЛИКОВ Стюардесата, Видението СТЕЛА ГАНЧЕВА Пилот СЪНИ СЪНИНСКИ Музикално присъствие ИСАБЕЛ БОЖИДАРОВА

DE, Russisches Haus der Wissenschaft und Kultur in Berlin

Germany: Концерт на група ЕКС в Кьолн

За първи път в Кьолн - концерт на група ЕКС! Face Bulgaria и Клуб Будители / Klub Buditeli ви канят на един уникален музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends; Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

DE, MTC Cologne Zülpicher Str.10, 50674 Cologne

Belgium: Концерт на група ЕКС в Брюксел

За първи път в Брюксел - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

BE, Le Cercle, Brusslels

Netherlands: Концерт на група ЕКС в Амстердам

За първи път в Амстердам - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

NL, Mezrab Veemkade 576, 1019 BL Amsterdam

Canada: Б.Т.Р. в Торонто

Една от най-обичаните български съвременни рок банди - БТР ще изнесе концерт в Торонто.

CA, Revival Bar 783 College Street, Toronto, Ontario M6G 1C5

Germany: Концерт на група ЕКС в Берлин

За първи път в Берлин - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

DE, Musik & Frieden Falckensteinstraße 48, 10997 Berlin

Germany: Концерт на група ЕКС във Франкфурт

За първи път във Франкфурт - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

DE, Musiklokal Südbahnhof Hedderich Straße, 60594 Frankfurt

Austria: Концерт на група ЕКС във Виена

За първи път във Виена - концерт на група ЕКС! Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика: ☛ Ерол Ибрахимов - Уикеда; ☛ Кольо Гилъна - Контрол и КГБ; ☛ Светльо Витков - Хиподил и The Legends. Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends. Част от Европейското турне на групата!

AT, U4 Diskothek Vienna

United Kingdom: Коледен концерт "Ой Коледо, мой Коледо"

Благотворителна организация "Български фолклор, традиции и култура" кани всички на Коледен концерт и хоротека с групите за народни танци и песни в Лондон и UK. Българска традиционна храна. Вход 7 паунда.

GB, Enfield Highway Community Centre 117 Enfield Lock Hertford Rd, London, United Kingdom

United Kingdom: VIII Spring Bulgarian Folk Festival, London 2020

Благотворителна Oрганизация "Български Фолклор, Традиции и Култура" за oсми пореден път организира международен Пролетен Фестивал на българския фолклор и традиции, който ще се състои на 21 март 2020 г. в Millfield Teatre Лондон. Мотото на Фестивала е "Българи от всички страни сплотявайте се!" Фестивалът започва в 10 часа с кръшно българско хоро на площада в Енфилд, а концертната част е от 14 часа в театъра. След концерта хоротека за всички.

GB, Millfield Theatre Millfield Arts Centre, Silver Street, N18 1PJ London

United Kingdom: IX Bulgarian Folk Fest "На Гергьовско хоро в Лондон"

Благотворителна организация "Български фолклор, традиции и култура" организира за девети пореден път Гергьовско хоро в Лондон, на 3 май 2020г., неделя, от 11 часа в Енфилд Таун Парк (Cecil Rd, Enfield EN2 6LE). Каним всички българи да отпразнуваме Гергьовден с много песни и танци. Всеки, който носи сърце юнашко е добре дошъл! За България! Облекло - носия, или друго подходящо за случая. Българското знаме! Българска традиционна кухня, сувенири и много изненади!

GB, Enfield Town Park EN2 6LE London, United Kingdom