Гледай интернет телевизия за българи в чужбина

Най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове, достъпни във високо качество за целия свят

Germany: Постановката „Секс, наркотици и рокендрол“ в Берлин

Ивайло Христов, Коцето Калки и Дони представят за първи път в Берлин най-дълго играната постановка в България - "Секс, Наркотици и Рокендрол". Вече 27 години на сцена, носител на множество награди включително Аскеер. Не пропускайте!

DE, Tak Theater Aufbau Kreuzberg Prinzenstraße 85 F, 10969 Kreuzberg, Berlin, Germany

Germany: Постановката „Секс, наркотици и рокендрол“ в Хамбург

Проф. Ивайло Христов, Коцето Калки и Дони представят за първи път в Хамбург най-дълго играната постановка в България - "Секс, Наркотици и Рокендрол". Вече 27 години на сцена, носител на множество награди включително Аскеер. Не пропускайте!

DE, Imperial Theater Reeperbahn 5, 20359 Hamburg, Germany

Netherlands: БТР в Амстердам

Българи в Амстердам и Холандия, каним ви на концерт от Третото Европейско Турне на Б.Т.Р. Същата зала като преди 4 г, същият велик концерт!

NL, Mezrab Veemkade 576, 1019 BL Amsterdam

United Kingdom: VIII Spring Bulgarian Folk Festival, London 2020

Благотворителна Oрганизация "Български Фолклор, Традиции и Култура" за oсми пореден път организира международен Пролетен Фестивал на българския фолклор и традиции, който ще се състои на 21 март 2020 г. в Millfield Teatre Лондон. Мотото на Фестивала е "Българи от всички страни сплотявайте се!" Фестивалът започва в 10 часа с кръшно българско хоро на площада в Енфилд, а концертната част е от 14 часа в театъра. След концерта хоротека за всички.

GB, Millfield Theatre Millfield Arts Centre, Silver Street, N18 1PJ London

Germany: БТР в Брюксел

Българи в Брюксел и Белгия, каним ви на концерт от Третото Европейско Турне на Б.Т.Р. 4 години по-късно отново БТР във Вашия град!

DE, mOtown concerts Passage Karel Rogier Doorgang (1700,26 km) Saint-Josse-ten-Noode

Belgium: БТР в Брюксел

Българи в Брюксел и Белгия, каним ви на концерт от Третото Европейско Турне на Б.Т.Р. 4 години по-късно отново БТР във Вашия град!

BE, mOtown concerts Passage Karel Rogier Doorgang (1700,26 km) Saint-Josse-ten-Noode

United Kingdom: БТР в Ливърпул

Българи в Ливърпул и региона, каним ви на концерт от Третото Европейско Турне на Б.Т.Р. Легендарната група пропусна вашия град при първите си две турнета в Европа през 2016 и 2019 г, но сега грешката ще бъде поправена!

GB, Hangar34 34 greenland Street, L1 0BS Liverpool

United Kingdom: IX Bulgarian Folk Fest "На Гергьовско хоро в Лондон"

Благотворителна организация "Български фолклор, традиции и култура" организира за девети пореден път Гергьовско хоро в Лондон, на 3 май 2020г., неделя, от 11 часа в Енфилд Таун Парк (Cecil Rd, Enfield EN2 6LE). Каним всички българи да отпразнуваме Гергьовден с много песни и танци. Всеки, който носи сърце юнашко е добре дошъл! За България! Облекло - носия, или друго подходящо за случая. Българското знаме! Българска традиционна кухня, сувенири и много изненади!

GB, Enfield Town Park EN2 6LE London, United Kingdom