Гледай интернет телевизия за българи в чужбина

Най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове, достъпни с високо качество за целия свят

Въпроси и отговори

Какво мога да гледам

Когато купуваш абонаментен план, получаваш достъп до телевизиите, техните предавания, филмовата и музикална библиотека. Neterra.TV разполага с различни права за разпространение за различните региони и заради това може да получаваш различно съдържание на територията на други страни.

В зависимост от абонаментния план може да гледаш:

 • над 55 канала на живо и на запис
 • записи на най-популярните български програми до 1 година назад
 • най-новите български сериали
 • новинарски емисии и интересни предавания
 • богата музикална видеотека
 • телевизии с превъртане до 8 часа назад

Съдържанието с филми и музика ще откриете в секция Видеотека.

Как мога да гледам

Neterra.TV e е достъпна на всякакви видове устройства – телевизор, компютър, таблет и смартфон.

На телевизор

За да гледаш Neterra.TV на телевизор можеш да използваш set-top box (STB) устройство. То се свързва за минути към телевизора, разполага с удобно меню за ползване и предлага директен достъп до цялото съдържание на услугата.

Тук ще намерите ръководството за Set-Top Box DST-250

Тук ще намерите ръководството за Set-Top Box MAG-254

Всеки STB обслужва един телевизор. Ако закупиш устройство за втория си телевизор, ще ти е необходим и втори акаунт в Neterra.TV с активен абонаментен план. Виж цените на устройствата тук.

На компютър

Цялото съдържание на Neterra.TV е достъпно онлайн. Забавлявай се в движение с Нетера ТВ и на своя лаптоп.

Полезно: Минимална интернет скорост: 850 kbit/s.

На смартфон и таблет

Neterra.TV е достъпна за смарт устройство чрез браузер или чрез приложения, които можеш да намериш в App Store и Google Play Store.

Полезно:

 • Съвместимост с операционни системи: iOS 10+, Android 5+
 • Минимална интернет скорост: 850 kbit/s
 • Neterra.TV съветва, когато гледаш телевизия през мобилното си устройство, да използвате Wi- Fi връзка, защото употребата на мобилен интернет ще повиши сметката ти за мобилен трафик.

Кои канали мога да гледам

Няма разлика между каналите, които можеш да гледаш на различните устройства, но в зависимост от пакета ще имаш различен достъп до HD телевизии. Пълния списък с канали можеш да откриеш тук.

Кои канали мога да превъртам

В секция Инфо - "Списък с канали" са изброени телевизиите, за които е налична функционалността.

Защо не мога да превъртам назад

Увери се, че каналът може да се превърта и че използваш подходяща за функционалността версия на браузъра си:

 • Google Chrome (последна версия)
 • Mozilla Firefox (последна версия)
 • Microsoft Edge (последна версия)
 • Safari (последна версия)

Как да гледам вече започнали предавания

В секция "Гледай" избери канала, който искаш да гледаш и премести плъзгача в менюто на плеъра до желания час. Може да превърташ до 8 часа назад. За да се върнеш отново в текущия момент на излъчването, натисни "Back to live"["Гледай на живо"] в менюто на плеъра.

Можеш да намериш предаването и да го стартираш и от интерактивната програма.

Как да отбележа предавания и канали като любими

Тази функционалност е създадена, за да имаш бърз достъп до любимото ти съдържание на сайта. До всяко предаване на запис или телевизионен канал ще намериш символа . След като го маркираш, той ще изглежда така , а избраното от теб съдържание ще се добави във филтрите "Любими" на секциите "Гледай" и "Видеотека". Там ще можеш да селектираш вече отбелязаните от теб редавания и канали.

Можеш да добавяш и премахваш любимо съдържание по всяко време.

Как да закупя STB устройство

Може да закупиш set-top box устройство от страницата абонаменти. Всеки STB обслужва един телевизор. Ако закупиш устройство за втори телевизор, ще ти е необходим и втори акаунт в Neterra.TV с активен абонаментен план.

Къде да намеря изместените във времето канали

Каналите, които може да бъдат гледани изместени във времето, са маркирани с малък часовник в категорията "Гледай". Можеш да ги намериш в интерактивната програма, като каналите, подлежащи на връщане назад във времето са отбелязани в сиво.

Как лесно да намеря предаване на запис

От главното меню влез в секцията "Видеотека". Можеш да намериш желаното предаване по няколко начина.

Единият е да използваш лентата за търсене чрез изписване на името на желаното предаване. Другият е да го потърсиш на страницата с всички предавания. Те са подредени по азбучен ред, като първо са изброени тези, чиито имена са изписани на латиница, а след това и останалите. Можеш да го намериш и по категории от менюто вляво, където са селектирани по вид и жанр.

В случай, че търсиш предавания от определена телевизия, можеш да избереш и опцията "Филтрирай по медия".

Мога ли да тествам устройство

Не, но след закупуване на устройството разполагаш със седемдневен срок, в който може да ни го върнеш, ако се откажеш да го ползваш.

Как да намеря ръководството за STB устройство на Neterra.TV

Списък с поддържани WiFi адаптери за MAG 254

Как да проверя продължителността на абонамента ми и кога изтича

Продължителността на абонаментния си план може да провериш онлайн. Влез в своя профил в Neterra.TV в таба "Моят абонамент".

Мога ли да закупя абонаментен план предварително

Да, ако закупиш абонаментен план преди да е изтекъл настоящият, новият план ще се активира автоматично веднага след края на този, който ползваш в момента.

Мога ли да закупя STB устройство от офиса на Neterra.TV

Да. Не е задължително боксът да се закупи лично от потребителя, а може да бъде купен от роднина и приятел. Може да ни намериш тук.

Как да използвам кодове за отстъпка

Neterra.TV има партньори в различни краища на света и те предлагат на своите клиенти кодове за 10% отстъпка при закупуването на абонаментен план. Често самите ние предлагаме кодове за отстъпка по време на промо кампании. Ако разполагаш с такъв активен код, влез в "Моят профил" и го въведи в секцията "Код от партньор".

Как са защитени данните ми при онлайн разплащания

Neterra.TV е одобрен като интернет търговец от PayPal. Компанията предоставя на своите потребители най-високо ниво на сигурност при онлайн транзакции и защитава своите клиенти от възможни онлайн измами при осъществяване на плащания.

Как Нетера ТВ пази личните ми данни

Neterra.TV се ангажира да съхранява личните данни и информация на потребителите. Ние защитаваме личните ти данни и ти осигуряваме пълна сигурност онлайн чрез SSL сертификатите на GeoTrust. Освен това Нетера има строга политика за защита на личните данни. Можеш да се запознаеш с политиката ни тук.