Гледай интернет телевизия за българи в чужбина

Най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове, достъпни с високо качество за целия свят

За услугата

Neterra.TV e първата телевизионна платформа за българите в чужбина. Създадена е през 2004 г. от телекомуникационната компания Нетера и оттогава предлага висококачествена услуга за разпространение на легално телевизионно и радио съдържание, филми и музика, пряко излъчване на събития на живо.

Стартирала като IPTV платформа, Neterra.TV се разви като модерна ОТТ услуга, която може да бъде достъпна от всякакви устройства (телевизор, компютър, таблет и смартфон) с редица полезни функционалности.

През годините беше създадена богата видеотека с филми и музикални клипове, които могат да бъдат гледани като част от абонаментния пакет или чрез закупуване. Нашумелият филм "Възвишение" направи своя онлайн дебют именно в Neterra.TV през 2018 г. Специално за българските общности в чужбина бе създаден календар със събития в близост до тях.

От първия ден до днес Нетера инвестира непрекъснато в качеството на услугата. Neterra.TV разполага с екип от специалисти, които са на разположение 24/7, за да отговарят на въпроси и да помагат при възникнали проблеми. Компанията стартира и свои технологични решения, които позволяват стабилна скорост на сигнала където и да се намираш по света.