neterra.tv

Please upgrade your browser to use Neterra.tv.

You are seeing this page because you are using a unsupported browser. Currently we support the following browsers:

Chrome
latest version
Firefox
latest version
Safari
latest version
Edge
latest version
Internet Explorer
version 11

За услугата

През 2004 година Нетера започва разработването на IT проект, който обединява функциите на телевизията и възможностите за разпространение на мултимедия в Интернет, което позволява онлайн да се излъчват телевизионни канали на живо.

Нетера ТВ закупува права от българските телевизионни канали за излъчването им извън граница и разполага с лиценз от ПРОФОН за публично излъчване на музика в Интернет, като така предлага на сънародниците ни по света да гледат легално българска телевизия, музикални клипове и филми.

Поради различните часови зони, Нетера записва новините на медиите и предаванията, така че независимо къде се намират потребителите да гледат това, което желаят в удобно за тях време. През годините Нетера ТВ обогатява платформата като създава видеотека с множество музикални видеоклипове.

Клиентите вече могат да гледат цялото съдържание на своя компютър, мобилни телефони и таблети.

Потребителите използват лесна за сърфиране платформа и получават любимите си телевизионни предавания и филми с перфектно качество на картината, независимо от своето местоположение.

Eкипът от специалисти в Центъра за обслужване на клиенти са на разположение денонощно, за да отговарят на въпроси чрез Skype и чат клиенти и да помагат при възникнали проблеми.

Зареждане

Времето за зареждане зависи от скоростта на Интернет връзката Ви.