Спечели допълнителни дни в Neterra.TV!

Изпрати промокод на своите приятели!

С него те също пoлучават подарък от Neterra.TV!

КАКВО ПОЛУЧАВАШ ТИ?

За всеки активиран промокод, който ти си изпратил, получаваш 15 допълнителни дни, в които гледаш Neterra.TV БЕЗПЛАТНO.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИ ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ?

Всеки, който е получил от теб промокод или директен линк с промокод, получава 15% отстъпка при закупуване на основния абонаментен план в Neterra.TV, независимо от периода, който той включва.

КАК СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО?

  • Всеки активен абонат на Neterra.TV получава промокод, който може да изпрати на свои приятели. При активирането му, получава 15 допълнителни безплатни дни в Neterra.TV.
  • Промокодът може да изпращаш до неограничен брой приятели, колеги и близки.
  • Промокодът може да бъде използван през директен линк, при отварянето на който се зарежда абонаментният план, спрямо неговата продължителност, с включена в него отстъпка от 15 %.
  • Ако промокодът не е изпратен с директен линк, може да бъде копиран или продиктуван на приятел. При закупуване на абонамент в Neterra.TV, в потребителската кошница има място, в което се вписва полученият промокод, за да може да се използва отстъпката от 15%.
  • При активиране на промокода и заплащане на абонаментен план, твоят приятел става активен абонат на Neterra.TV и автоматично взима участие в програмата „Доведи приятел“, като получава своя личен промо код, който може да изпраща до приятели, колеги и близки.
  • Всеки активен абонат на Neterra.TV може да следи в своя профил в Neterra.TV кога и колко са активираните промокодовете, които е изпратил, както и колко безплатни дни е получил за това.
  • Промокодът може да бъде използван само при първо плащане в Neterra.TV или след като са изминали 18-сет месеца от изтичането на последния абонаментен план.