Свободата да бъдеш – фестивал за ума, тялото и духа

На 27 юни 2020 год. се проведе първото онлайн издание на Фестивал "Свободата да бъдеш". Този фестивал се наложи като най-значимото събитие за личностно развитие и израстване в България с общо 15 издания и единственото, за което билетите винаги свършват седмици преди събитието.

Вече 10 години фестивалът помага на хората, търсещи пътя към по‐щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие, като ги среща с едни от най-добрите специалисти в областта на личностното развитие, приложната психология, модерни и древни учения за тялото и духа, алтернативни терапии и методики за развитие и израстване.

И понеже, както казват китайците, криза означава и възможност, предстоящото издание на фестивала ще бъде излъчено онлайн само по Neterra.TV+ и така ще достигне до хиляди нови приятели, като преодолее ограниченията на капацитета от 800 места на живото събитие, които никога не стигаха за всички желаещи.

Лекциите са записани предварително и без публика в зала Витоша на Интер Експо Център. Записите са направени от професионалистите от Red Top Films. И с двата билета имате достъп до всички теми, включени в програмата, но за различен срок. Срокът започва от момента на закупуване на билета. Лекциите ще останат активни до края на валидност на съответния достъп. Кои са лекторите и повече информация за тях, може да откриете тук

Организатори: „Институт за изкуство и терапия Либера“ и „Провента Партнерс“ ООД.

Иво Величков

Иво Величков

Развитие на човека по принципите на златното сечение

Мартин Иванов

Мартин Иванов

Ритъм Лаборатория - да си припомним енергията и емоцията на живите ни срещи

]