neterra.tv

Please upgrade your browser to use Neterra.tv.

You are seeing this page because you are using a unsupported browser. Currently we support the following browsers:

Chrome
latest version
Firefox
latest version
Safari
latest version
Edge
latest version
Internet Explorer
version 11

Събития на живо

очаквайте скоро

Световно първенство по фолклор

очаквайте

В края на август Световното първенство по фолклор ще събере участници от над 40 държави на българското Черноморие. В рамките на 6 концерта от Бургас до Обзор изпълнителите на автентичен фолклор ще ви покажат колко шарен и разнообразен е светът на музиката и танците. Всички концерти можете да гледате на живо само в Neterra.TV.

Образование

English club

виж повече

English Club TV е създаден за тези, които искат да научат или усъвършенстват английския си език. Без значение дали сте абсолютно начинаещ или сте натрупали известни познания, тук ще намерите над 1200 видеоурока по темата, разделени в няколко пакета в зависимост от нивото ви.

Пътешествия

очаквайте скоро

Без багаж

очаквайте

"Без багаж" е единственото по рода си българско предаване за туризъм и приключения в телевизионния ефир с над 500 излъчени епизода. От създаването си преди 12 години екипът обиколи десетки страни, запозна зрителите със стотици дестинации и разказа над 1000 истории за непознати кътчета на планетата. Тук ще намерите пакети с тематични епизоди за вашата следваща екскурзия.

БГ кино

Възвишение

виж повече

Най-гледаният български филм в последните 8 години „Възвишение“ направи своята онлайн премиера в Neterra.TV. Лентата на режисьора Виктор Божинов е по едноименния роман на Милен Русков, носител на Европейската награда за литература. В продукцията освен блестящата актьорска игра и завладяващата музика, ще можете да се насладите и на автентични гледки от родния Балкан.

Зареждане

Времето за зареждане зависи от скоростта на Интернет връзката Ви.