Вездесъщият

Вездесъщият

"Вездесъщият" бе българското предложение за наградите "Оскар" в категорията за чуждоезичен филм за 2019 година. Продукцията отново е дело на режисьора Илиян Джевелеков, заедно с него, сценарист на лентата е и Матей Константинов. Официалната премиера бе на 10 октомври 2017 година, след което последваха редица награди от национални и международни фестивали.

Виж повече
LOVE.NET

LOVE.NET

След успехa на "Дзифт", Илиян Джевелеков се завръща като режисьор на един от най-гледаните български филми LOVE.NET.
Продукцията излиза по кината на 1 април 2011 година и събира над 200 000 зрители, като по този начин се нарежда в топ 10 на най-добрите бокс офис постижения у нас. Печели редица международни награди, а главните роли са поверени на Захари Бахаров, Лилия Маравиля, Христо Шопов, Диляна Попова и др. Участие взима и световноизвестният рок музикант Джон Лоутън, като това е неговият дебют в киното.

Виж повече
Петък точно в пет

Петък точно в пет

"Всички промени в природата са такива, че колкото е взето от едно тяло, толкова е добавено към друго. Така, ако количеството смисъл намалява в един скеч, то се увеличава в друг."
- Китодар Тодоров

Виж повече
Без багаж

Без багаж

"Без багаж" е единственото по рода си българско предаване за туризъм и приключения в телевизионния ефир с над 500 излъчени епизода. От създаването си преди 12 години екипът обиколи десетки страни, запозна зрителите със стотици дестинации и разказа над 1000 истории за непознати кътчета на планетата.

Виж повече
Подари си безценно знание

Подари си безценно знание

За първи път и само тук ще можете да чуете 8-те вдъхновяващи лектори без да присъствате в залата. Купете си билет и гледайте лекциите на живо или на запис неограничено време.

Виж повече
English club

English club

English Club TV е създаден за тези, които искат да научат или усъвършенстват английския си език. Без значение дали сте абсолютно начинаещ или сте натрупали известни познания, тук ще намерите над 1200 видеоурока по темата, разделени в няколко пакета в зависимост от нивото ви.

Виж повече
Възвишение

Възвишение

Най-гледаният български филм в последните 8 години „Възвишение“ направи своята онлайн премиера в Neterra.TV. Лентата на режисьора Виктор Божинов е по едноименния роман на Милен Русков, носител на Европейската награда за литература. В продукцията освен блестящата актьорска игра и завладяващата музика, ще можете да се насладите и на автентични гледки от родния Балкан.

Виж повече
Световен шампионат по фолклор

Световен шампионат по фолклор

От 24 август до 1 септември 2018 г. на българското Черноморие се състоя 8-ото издание на Световния шампионат по фолклор. Участници от над 40 държави определиха новия световен шампион в рамките на 7 концерта. Изпълнителите на автентичен фолклор показаха колко шарен и разнообразен е светът на музиката и танците.

Виж повече