Подари си безценно знание

Купи за $ 9.99

8 часа вдъхновение с 8 забележителни лектори

Как да променим България към по-добро?
Можем ли да моделираме гените си, за да бъдем по-дълго млади?
Как да сме максимално полезни за себе си и околните чрез йога?
Възможно ли е да се справим с множествената склероза?
Как да покоряваме върхове?
Имат ли значение числата за успеха ни?
Отговорите на всички тези и още много въпроси ще можете да чуете, ако гледате събитието „Списание 8 На живо“ в Neterra.TV на 30 септември 2018 г.
За първи път и само тук ще можете да чуете 8-те вдъхновяващи лектори без да присъствате в залата. Купете си билет и гледайте лекциите на живо или на запис неограничено време.

Начало 10:00 ч.

Програма:

  • 10:00 - Патрик Смитьойс - Последните ще бъдат първи
  • 11:00 - Гергана Брънзова - Съзнание и тяло в едно
  • 12:00 - Гуру Йоги Тан - Лъвът се пробужда
  • 14:00 - Проф. Георги Милошев - Биохакери
  • 15:00 - Никола Змияров - Йога и вътрешната сила
  • 16:15 - Атанас Скатов - Как се сбъдват мечти
  • 17:15 - Милена Иванова-Еа - Нумерология на успеха
  • 18:15 - Моника Балаян - Смехотерапия
Патрик Смитьойс - Последните ще бъдат първи

Патрик Смитьойс - Последните ще бъдат първи

Патрик Смитьойс е холандец, избрал да стане българин. Има привилегията да вижда и през двете гледни точки – на чужденеца и на местния. Той ще ни помогне да погледнем България от друг ъгъл и да установим, че тя има много силни страни, за които ние, българите, като че ли оставаме слепи. Патрик ще ни посъветва как да сменим гледната точка, за да станем част от положителната промяна.

Гергана Брънзова - Съзнание и тяло в едно

Гергана Брънзова - Съзнание и тяло в едно

Гергана Брънзова е бивша баскетболистката, първата българка, участвала в женския вариант на NBA – WNBA. Но е сполетяна от множествена склероза. Чуйте невероятната й лична история и препоръките й за това как толкова коварна болест може да бъде преодоляна чрез подходящо хранене, духовни практики и движение.

Гуру Йоги Тан - Лъвът се пробужда

Гуру Йоги Тан - Лъвът се пробужда

Гуру Йоги Тан е будистки тантра монах и голям приятел на България. Той ще говори за пътя към просветление. Акцентът в неговата лекция е какво да правят българите, за да станат по-духовни. Той е убеден, че енергията на нашата страна е много благоприятна за духовно развитие и предразполага към самоусъвършенстване.

Проф. Георги Милошев - Биохакери

Проф. Георги Милошев - Биохакери

Проф. Георги Милошев е генетик, ръководител на Лабораторията по молекулярна генетика към Института по молекулярна биология на БАН. Какво е биохакерството? Как генетиката се демократизира до толкова, че стана „гаражна“ наука? Ще можем ли да моделираме гените си така, че да сме по-дълго млади и здрави и какви морални въпроси поставя високотехнологичната наука? Ще го чуете от човек, който я практикува.

Никола Змияров - Йога и вътрешната сила

Никола Змияров - Йога и вътрешната сила

Никола Змияров ще ви поведе в едно духовно пътешествие, в което ще разберете как да овладеете и развиете вътрешната си сила чрез йога; как да живеете в добро здраве и с вътрешно равновесие в днешния болен и истеричен свят и не на последно място - как да отключите креативността си и да бъдете максимално полезни на себе си и на околните.

Атанас Скатов - Как се сбъдват мечти

Атанас Скатов - Как се сбъдват мечти

Атанас Скатов е алпинистът веган, покорил върховете първенци на всеки от 7-те континента. Неговият нов проект е да изкачи 14-те 8-хилядника на планетата. Скатов ще говори за това как да реализираш мечтите си. Чуйте личната му история и препоръките му за постигането на трудни цели със силата на човешкия дух.

Милена Иванова-Еа - Нумерология на успеха

Милена Иванова-Еа - Нумерология на успеха

Милена Иванова – Еа е нумеролог. Тя ще говори за това как да тълкуваме числата в живота ни и как да ги използваме в наша полза. Заобиколени сме от тях, но знаем ли какво ни казват за нас, за околните и за света? Чуйте препоръките на експерта за нумерологията на успеха.

Моника Балаян - Смехотерапия

Моника Балаян - Смехотерапия

Моника Балаян е смехотерапевт. Нейн "специалитет" е  изцелението чрез добро настроение. Притежава неповторимия талант да внушава позитивизъм и да лекува ранени души и болни тела със смях. От лекцията й, която е същински спектакъл, ще научите как да си върнете здравето и да го поддържате, като живеете с усмивка.