Йога елементите със Сандра

От древни времена човечеството се опитва да разгадае вселената. Много вярвания се обединяват около схващането, че Тя се състои от четири градивни елемента – въздух, земя, огън и вода, които са в динамично равновесие. Събудете силата на елементите в себе си, с практиките, предложени от Сандра. В епизодите „Йога на елементите“ Сандра, която определя себе си като „Йога инструктор по душа“ отправя физическо предизвикателство, което да отвори душата.

ЕПИЗОД 1 – ВЪЗДУХ

ЕПИЗОД 1 – ВЪЗДУХ

В този епизод на „Йога на елементите“ ще се свържем с Космоса, с помощта на силата на елемента Въздух. Практикувайте със Сандра и се извисете!

ЕПИЗОД 2 – ЗЕМЯ

ЕПИЗОД 2 – ЗЕМЯ

Във втория епизод активираме силата на елемнта Земя. С подбраните от Сандра практики ще скрепим връзката си със материалния свят. Ще върнем стабилността си и спокойствието.

ЕПИЗОД 3 – ОГЪН

ЕПИЗОД 3 – ОГЪН

В третия епизод на „Йога на елементите“ идва ред на огнената стихия. Емоции, мечти и всяко докосване до любимите същества – това е огънят! Запалете искрата и в себе си, заедно със Сандра.

ЕПИЗОД 4 – ВОДА

ЕПИЗОД 4 – ВОДА

Интуицията е силата на елемнта Вода. Да виждаме зад видимото, да ни води сърцето, да сбъдваме мечтите си. Да канализираме силите на четирите елемента и да постигнем вътрешно равновесие.

]