Фитнес с Ралица и Храна по мярка

Ралица, с перфектното си тяло и запомняща се визия, споделя свои тайни за постигане на общо тонизиране и за извайване на перфектни телесни извивки. Първата тайна се крие в правилното загряване. Оттам нататък следват различни упражнения, всяко със своето натоварване и резултат. Ралица Кашинова е опитен инструктор и знае как да направи програмата така, че да пасне на всеки. Само, ако включите упражненията от нейните тренировки в седмичната си спортна програма ще се уверите, че мечтаните резултати са постижими, при това не след години. А ако към тренировките добавите правилно хранене, успехът е гарантиран. Закупувайки тренировки с Ралица, получавате бонус „Храна по мярка“ - поредица от идеи за здравословно и вкусно ежедневно меню. В епизодите, водещите Лора и Стоян, заедно с представянето на ястията, разглеждат типовете храни, енергийната им стойност, както и основни схващания за диетичното и здравословното хранене.

Ултимативно загряване

Ултимативно загряване

Още в първия епизод от фитнес поредицата с Ралица Кашинова, ще загреете перфектно за следващите упражнения. Подгответе цялото си тяло – от горе до долу!

Мисия изваяно тяло

Мисия изваяно тяло

Ралица споделя своите тайни, които се крият зад изваяното тяло. Ако практикувате редовно тези бързи и лесни упражнения, формата, която търсите, ще дойде съвсем скоро.

Кардиото може да е забавно!

Кардиото може да е забавно!

Няма чистене на мазнини без кардио. Не само, че ни помага да се отървем от излишните килограми, но този тип тренировка намалява стреса и подобрява сърдечната дейност.

Горелка за цялото тяло

Горелка за цялото тяло

Този епизод ще пасне на всеки! Ралица Кашинова е от онзи тип треньори, които знаят точно как да постигат резултати. Ако вашата цел е да изваете ръце, корем или крака, тази тренировка е за вас.

Основата на добрата форма

Основата на добрата форма

Здравата основа е фундаментът на здравото тяло. Ралица Кашинова неслучайно е приложила този тип тренировка в специално създадената за вас фитнес програма.

Говеждо с ориз и сос Чимичури

Говеждо с ориз и сос Чимичури

Какво са калориите е първият въпрос, на който трябва да имаме отговор, когато започнем да се замисляме над начина си на хранене и как той се отразява на целият ни живот.

Спаначена паста и печен лаврак

Спаначена паста и печен лаврак

След като вече знаем от какво си набявяме енергия е любопитно да разберем и точно как се случва това в тялото ни. Защо едни ядат без ограничения и са слаби, а други пълнеят дори и при строги диети.

Фокача с розмарин и спагети със скариди

Фокача с розмарин и спагети със скариди

Нутригеномиката пренася схващането за хранителни режими на ново ниво, изследвайки връзката между индивидуалните ни генетични заложби и усвояването на различните хранителни вещества, които приемаме.

Пиле с патладжан и пъстърва в лозови листа

Пиле с патладжан и пъстърва в лозови листа

В четвъртия епизод на „Храна по мярка“ продължаваме из дебрите на нутригеномиката. Смисъла на персонализираните хранителни режими, като този по кръвен тест и необходимостта от детоксикация на тялото.

Хумус от печен пипер и крекери от семена

Хумус от печен пипер и крекери от семена

За да имаме сили за всичко се налага поне половината от поетите през деня калории да идват от въглехидрати. Освен на мускулите въглехидратите дават „сили“ и на централната нервна система.

Обърнат ябълков тарт и табуле от киноа

Обърнат ябълков тарт и табуле от киноа

Продължаваме необятната тема за въглехидратите, инсулинът като основен регулатор на глада. Какво означава гликемичният индекс и как да преценим правилно какво и по колко можем да си позволим.

Салата Капрезе и гриловано пиле

Салата Капрезе и гриловано пиле

Какво се случва в телата на тези, избрали да следват принципите на нисковъглехидратното хранене е следващата ни тема. На първо място трябва да имаме предвид, че освен красиви е добре и да сме здрави.

]