Колекция от 3 филма на Ники Илиев

"Чужденецът", "Живи легенди" и "Нокаут" на режисьора Ники Илиев. Три необичайни истории за любовта, приятелството и непреходните неща в живота. „Чужденецът“ е романтична комедия, носеща духа на френските филми от 70-те, но с модерен ритъм, приключенски моменти и забавни обрати. Печели награда за най-добър пълнометражен филм и най-добър сценарий на LA Comedy Fest 2012/Los Angeles/, както и най-добър чуждестранен филм на фестивала International Film Festival of Manhattan 2012/New York/ и награда на публиката на “Златна роза” 2012 във Варна. "Живи легенди" е историята на млад банкер, домогнал се до всички блага, за които може да се мечтае. Той претърпява катастрофа и изпада в безсъзнание, за да се събуди със съзнанието на своето 18-годишно аз. Изпълнен с ентусиазъм и несвойствена за възрастта му приповдигнатост, с изумление се сблъсква с навъсените и недоволни хора, в които са се превърнали приятелите му. Подтикнат от преоткрития си приключенски дух, той решава да сбъдне юношеските мечти на всеки един от тях, а и да намери себе си някъде по пътя. Това е най-гледаният български филм в киносалоните за 2014 г. "Нокаут" излезе в началото на 2018 година и разказва откачена, в буквалния и преносен смисъл, любовна история, поставяща под въпрос обществените и човешки ценности в съвременния Свят. Във филма главна роля има една от звездите в сериала "От местопрестъплението", актьорът Гари Дърден.

Чужденецът

Чужденецът

„Чужденецът“ е романтична комедия, носеща духа на френските филми от 70-те, но с модерен ритъм, приключенски моменти и забавни обрати.

Живи легенди

Живи легенди

"Живи легенди" е историята на млад банкер, който претърпява катастрофа и изпада в безсъзнание, за да се събуди със съзнанието на своето 18-годишно аз. Това е най-гледаният български филм за 2014 г.

Нокаут или всичко, което тя написа

Нокаут или всичко, което тя написа

"Нокаут" излезе в началото на 2018 година и разказва откачена, в буквалния и преносен смисъл, любовна история, поставяща под въпрос обществените и човешки ценности в съвременния Свят.

]