Петък точно в 5

Купи
"Всички промени в природата са такива, че колкото е взето от едно тяло, толкова е добавено към друго. Така, ако количеството смисъл намалява в един скеч, то се увеличава в друг."
- Китодар Тодоров, 2018

Той е от онези актьори, които все очакваш да видиш в ролята на лошия, та дори и да е в рекламен клип. Просто мутрата му е такава една... на лошо момче, на тарикат и биткаджия. Само докато се усмихне...

Думите му са простички. Изреченията кратки. Прави многозначителни паузи, в които върти очи, вдига вежди и разтяга лицето си в широка усмивка. Смее се леко загадъчно. На моменти зловещо.

Казва, че никога няма да му писне да яде. Смята, че от мисленето се помъдрява. Но също така вярва, че всичко е много простичко и не трябва да го усложняваме насила с много мислене.

Дами и господа, представяме ви българския актьор Китодар Тодоров-Кито. В последните 4 години се превърна в един от най-популярните влогъри. Всяка седмица, след края на работното време, точно преди уикенда, хилядите му фенове получават своята поредна доза смях с мисъл.

Сега можете да се наслаждавате на най-новите серии от мело-драматично-сатиричната сага "Петък точно в 5" една седмица по-рано. Ексклузивно в Neterra.TV за абонати на платформата.

Петък точно в 5 - Сезон 1

Петък точно в 5 - Сезон 1

Златните правила на Китодар в безплатна видеоопаковка: Рецептата за дълъг живот е мързелът! Ако не се пазиш от течението, на кино си! Карайте само с над 6 промила алкохол! Не трябва да залагаме на илюзорни неща, а на истински... И още много от същото.

Петък точно в 5 - Сезон 2

Петък точно в 5 - Сезон 2

Хари Бурханларски не е сам. А и Китодар Тодоров е с признаци на тежко раздвоение на личността. Границата между реалността и лудостта е тънка. И никога не знаеш от коя страна на линията си.

Петък точно в 5 - Сезон 3

Петък точно в 5 - Сезон 3

Парите никога не стигат! Дали са 300-350 лв. или разчитате на инвестиции в строителство, те винаги ще са малко. Но имаме добра новина - тук ще получите наръчник по далавери и well-being чрез бързи кредити, за да се наслаждавате на щастие и радост.

Петък точно в 5 - Сезон 4

Петък точно в 5 - Сезон 4

Китодар Тодоров изпада в крайности. Люби и мрази, мрази и люби. Средно положение няма. Но това са нормални отклонения в една противоречива личност. Оставя вратата отворена за велики психологически открития в петия сезон, но нищо не се знае.

Петък точно в 5 - Сезон 5

Петък точно в 5 - Сезон 5

Историята около Китодар Тодоров е малко мъглява. Мисли си, че се е родил в грешното време на грешното място. Но се оказва, че нито времето, нито мястото са му виновни. Избира да промени историята и географията за да си остане същият и да утвърди себе си.

Петък точно в 5 - Сезон 6

Петък точно в 5 - Сезон 6

Китодар Тодоров има казус със страничните ефекти. Вместо демокрцията да излекува средата се появяват странични ефекти. В която и сфера да погледнеш действат само страничните ефекти, а микробите се плодят и стават повече и повече.

Петък точно в 5 - Сезон 7

Петък точно в 5 - Сезон 7

Актьорът Китодар Тодоров изпада в дълбока депресия, напуска своето семейство и постепенно спира да общува с хората. След множество неуспешни опити за терапия, се налага да бъде принудително настанен в „Дом за застаряващи актьори“ в село Люляче.