English club

Купи за $ 2.99

Искате ли да научите английски език? А да го усъвършенствате? Тогава English Club е за вас! Начинаещ или с известни познания по езика, тук ще намерите всичко необходимо. English Club разполага с над 1200 урока, събрани в повече от 250 часа.

Ученето се превръща в забавен процес с видео уроците, документалните филми, анимациите и музикалните видео клипове, които са на ваше разположение, подбрани и подредени в отделни тематични секции. Новият материал винаги е последван от актуални примери от ежедневието. А усвоените знания може да ги упражните и затвърдите веднага.

Всички програми включват някои от следните упражнения: гледане и слушане, отговори на въпроси, попълване на пропуснати думи, отговори на затворени въпроси, четене, последвано от самопроверка, както и повторение на произношение. Когато се уверили, че сте научили всичко от едно ниво, може да преминете на следващото.

Научете английски език с English Club - където и да сте, по всяко време и на всяко устройство!

Basic Lexis

Basic Lexis

“Basic Lexis” е поредица от видео уроци по английски език на English Club TV Channel, предназначен за начинаещи. Във всеки епизод англоговорящ ви запознава с около 10 думи по различни теми.

Step by Step

Step by Step

Тази програма ви помага да подобрите речниковия си запас за живота у дома. Водещият на програмата Крис именува предметите, които използваме всеки ден и действията, които извършваме с тях.

Step by Step New season

Step by Step New season

Програмата „Step-by-Step“ на ECTV е поредица, която помага на владеещите ниво Intermediate да овладеят английския и за ежедневна комуникация, и за развитие в кариерата. Тези вълнуващи програми са полезни за всяка възраст.

Grammar Wise

Grammar Wise

Знаете ли как да научите граматиката без досадни книги? С тази вълнуваща програма изучаването на английската граматика е забавно! Тази поредица е разработена специално за учащи се в ниво А2. Водещият Том Хийдли разказва с видеа от различни житейски ситуации.

Grammar Wise. 2nd Season

Grammar Wise. 2nd Season

Ако правите граматически грешки, “Grammar Wise” е перфектният избор за вас. Тази програма включва поредица от епизоди, които ще ви помогнат да подобрите своя английски. Ще можете да учите езика без затруднения.

City Grammar

City Grammar

Всичко е наред, докато не се сблъскате с един омразен аспект от ученето на английския. За да подобрите владеенето на езика, трябва да познавате граматиката. Много хора я смятат за омразна, защото не я владеят добре.

Speak Up

Speak Up

“Speak Up” е вълнуваща програма, с която можете да навлезете в необятния свят на английските идиоми. Водещият на програмата анализира и обяснява значението, произхода и правилната им употреба в разговори.

Perfect English

Perfect English

Искате ли да говорите английски като англичанин? “Perfect English” е поредица от видео уроци, предназначен за тези, които искат да подобрят произношението си.

What Did They Say?

What Did They Say?

Страхотен начин да подобрите владеенето на езика е като слушате оригинални медийни програми на английски. Но понякога установявате, че водещият говори твърде бързо, за да бъде разбран. С тази поредица това става много по-лесно.

3 Ways 2

3 Ways 2

Целта на образователната програма „3 Ways 2“ е да подобри комуникационните умения, като ошлайфа различните езикови стилове. Поредицата е насочена към аудиторията в ниво Pre-Intermediate level и покрива различни теми, включително изразяването на симпатия, откази и молби, извиняване и др.

Say It Right

Say It Right

“Say it Right” е насочена към тези, които искат да научат или подобрят своето произношение. Думите се изричат ясно и бавно, за да се разбере тяхното съдържание.

Say It Right +

Say It Right +

“Say it Right +” е серия от епизоди на English Club TV, предназначена за студентите по медицина, които искат да навлязат в микросферата на английския.

English 911

English 911

Мнозина знаят, че 911 е номерът за спешни случаи. “English 911” за владеещите ниво Intermediate предлага помощ в изучаването на английски език. В поредица от серии зрителят трябва да отговаря на въпроси, в които са включени тънкостите на езика.

English 911 NEW season

English 911 NEW season

Добра новини, за желаещите да научат английския език онлайн. В новия сезон на “English 911” ще получите програма, която отговаряме на въпросите по отношение на тънкостите на езика, зададени по електронната поща.

Keep Fit

Keep Fit

В съвременния свят много хора смятат напрегнатите тренировки за скучни и загуба на време. Затова никога не се мотивират да спортуват. “Keep Fit” е програма, която прави спорта приятел дори и за най-мързеливите хора, а им помага да научат английския.

Kids In Action

Kids In Action

Обича ли вашето дете спорта? Тази кратка програма завежда децата в центъра на футболния терен, където играят усмихнати младежи. Ясно се произнасят думи, които помагат на децата да идентифицират различни аспекти от играта. Малка стрелка посочва обектите, които са тема на разговора.

Words to Grow

Words to Grow

“Words to Grow” е анимирана поредица, която помага на децата да научат английската азбука. Децата научават нови думи в различни ситуации. Уроците са придружени от приятни звуци, цветни графики и илюстрации.

Word Party

Word Party

“Words Party’’ е една от поредиците на ECTV, предназначена за обучение на деца от 3 до 6 години. Водещият описва различни предмети, открити на разнообразни места. Уроците са с приятни мелодии и живи цветове, с които ученето на английски става много забавно.

Art Land

Art Land

Програмата “Art Land” е част от модула за деца на ECTV, който помага на децата да научат английския език по креативен начин. Във всяко видео нашите учители показват как да се създадат прости и симпатични произведения на изкуството, като обясняват целия процес на английски. Тези епизоди ще помогнат на децата не само да научат езика, но и да развият своето въображение.

Crafty Hands

Crafty Hands

Това е една от програмите, която помага на децата да учат английски по креативен начин. Водещият на “Crafty Hands” Крис Коул разказва на малките зрители на английски как правят интересни неща от непотребните предмети вкъщи.

Crafty Hands. 2nd Season

Crafty Hands. 2nd Season

Крис Коул и неговите “Crafty Hands” се завръщат! Във втория сезон той обучава малките зрители заедно със своя приятел папагала Мали, който иска да научи произношението на думите. Ученето на английски никога не е било по-лесно. Крис показва и обяснява как да се създават интересни неща с подръчни материали.

My Little World

My Little World

Светът на децата винаги е вълнуващ. “My Little World” е програма, която им позволява да изразяват своите мисли на английски. В тази поредица децата имат едно голямо табло за рисуване, където те илюстрират своя цветен свят на въображението.

Yummy for Mummy

Yummy for Mummy

Една от основните цели на English Club TV е да подобри английския на вашето дете. В програмата “Yummy for Mummy” децата научават за изкуството на кулинарията, като слушат лесни инструкции от английски учител. Уенди Хоукинс е едновременно и учител, и шеф. С перфектен, но лесен английски тя води учениците си в подготовката на различни ястия.

Labour of Love

Labour of Love

Това е поредица от документални видеа, както забавни, така и информативни. Всеки епизод е посветен на работата на креативните хора от всички краища на Лондон. Героите варират от шивачи до собственици на кафенета, които разказват за своите успехи в работата.

English Up

English Up

English Club TV въвежда нов подход в помощ на зрителите да подобрят английския си. В програмата “English Up” разказваме за британския начин на живот. Водещ е англоговорящ по рождение. Уроците му са по различни теми – от обществения транспорт до хранителните навици във Великобритания.

Spot on the Map

Spot on the Map

В тази поредица показваме някои добре познати забележителности, но и някои потайности на Лондон, докато ги описваме на английски. В дъното на екрана се появява обяснение с текст за всеки обект, за да знае зрителят за какво се говори.

Worth Seeing

Worth Seeing

Програмата “Worth Seeing” е по-различна от “Spot On The Map”, тъй като излиза извън рамките на Лондон. Целта е да се покаже цялата палитра на британската провинция.

Business Words

Business Words

“Business Words” е най-новата поредица. Тя е предназначена специално за изучаване на бизнес английски за владеещите езика от В2 до ниво Upper-Intermediate.

The Language Of Business

The Language Of Business

Програмата “The Language of Business“ предлага абсолютно необходимия материал за владеещите ниво Upper-Intermediate. Английският е най-използваният език в бизнеса, затова много хора в търговията го използват за бизнес комуникацията с клиенти.

Here & There

Here & There

Английският е универсален език по целия свят. Ползите от използването му са безкрайни. Умението да комуникирате с хора от всяка държава отваря вратите към света на възможностите.

E-lab. Fabulous Destinations

E-lab. Fabulous Destinations

Уроците “E-lab Fabulous Destinations” ви въвеждат в света на високите технологии. Водещият Крис кани английски учители и студенти от различни държави да участват във видеата.

E-lab. Survival English

E-lab. Survival English

В тази програма водещият на „Survival English“ Крис Шоу се фокусира върху английския, който ви е необходим при извънредни ситуации. За да е по-убедителен той се престорва на болен и обяснява на зрителите как да се справим, когато някой се нуждае от помощ.

E-lab. Art of Conversation

E-lab. Art of Conversation

Програмата “Art of Conversation” е насочена към тези, които искат да подобрят разговорните си умения на ниво Upper-Intermediate. Поредицата е създадена, за да помогне на студентите да развият говоримия си английски онлайн.

E-lab. Flavors of the World

E-lab. Flavors of the World

“Flavors of the World” е част от поредицата „лаборатории“, предназначени на ученици от ниво Upper-Intermediate. Благодарение на тази програма зрителите подобряват английския си и разбират културите на различните държави и тяхната кухня.