Фитнес със Сами Хосни и Храна по мярка

Сами Хосни подбра и демонстрира за вас интензивни тренировки, целящи да оформят и развият различни части от тялото. Всяка една от тях има принос в оформянето на перфектен силует, защото е ясно, че съвършенството идва от хармонията. Гледайте ги и практикувайте заедно с него. Отново ... и отново ... издържливостта идва с практиката, а постоянството води до желаните резултати. Това е курс за упоритите, за тези, които са готови да изцедят и последната си капка пот, но да се справят с отправеното от Сами предизвикателство за цялото тяло. А ако към тренировките добавите правилно хранене, успехът е гарантиран. Закупувайки тренировки със Сами Хосни, получавате бонус „Храна по мярка“ - поредица от идеи за здравословно и вкусно ежедневно меню. В епизодите, водещите Лора и Стоян, заедно с представянето на ястията, разглеждат типовете храни, енергийната им стойност, както и основни схващания за диетичното и здравословното хранене.

Врагът на мазнините

Врагът на мазнините

Сами Хосни ще ви остави абсолютно изтощени, но пък учудващо доволни след тази HIIT тренировка. Високо-интензивната интервална тренировка е тип анаеробна практика.

Коремна горелка

Коремна горелка

Виждали ли сте случайно коремната преса на Сами Хосни? Ето и тайната – вие също може да имате плочки, стига да сте редовни в тази програма. „Коремната горелка“ е съставена от разнообразни упражнения.

Говеждо с ориз и сос Чимичури

Говеждо с ориз и сос Чимичури

Какво са калориите е първият въпрос, на който трябва да имаме отговор, когато започнем да се замисляме над начина си на хранене и как той се отразява на целият ни живот.

Спаначена паста и печен лаврак

Спаначена паста и печен лаврак

След като вече знаем от какво си набявяме енергия е любопитно да разберем и точно как се случва това в тялото ни. Защо едни ядат без ограничения и са слаби, а други пълнеят дори и при строги диети.

Фокача с розмарин и спагети със скариди

Фокача с розмарин и спагети със скариди

Нутригеномиката пренася схващането за хранителни режими на ново ниво, изследвайки връзката между индивидуалните ни генетични заложби и усвояването на различните хранителни вещества, които приемаме.

Пиле с патладжан и пъстърва в лозови листа

Пиле с патладжан и пъстърва в лозови листа

В четвъртия епизод на „Храна по мярка“ продължаваме из дебрите на нутригеномиката. Смисъла на персонализираните хранителни режими, като този по кръвен тест и необходимостта от детоксикация на тялото.

Хумус от печен пипер и крекери от семена

Хумус от печен пипер и крекери от семена

За да имаме сили за всичко се налага поне половината от поетите през деня калории да идват от въглехидрати. Освен на мускулите въглехидратите дават „сили“ и на централната нервна система.

Обърнат ябълков тарт и табуле от киноа

Обърнат ябълков тарт и табуле от киноа

Продължаваме необятната тема за въглехидратите, инсулинът като основен регулатор на глада. Какво означава гликемичният индекс и как да преценим правилно какво и по колко можем да си позволим.

Салата Капрезе и гриловано пиле

Салата Капрезе и гриловано пиле

Какво се случва в телата на тези, избрали да следват принципите на нисковъглехидратното хранене е следващата ни тема. На първо място трябва да имаме предвид, че освен красиви е добре и да сме здрави.

]